Workshop Digitale revolutie

De inhouse workshop Digitale revolutie gaat over de impact die deze revolutie op je bedrijf kan hebben. De workshop focust op het creëren van bewustwording bij een groep leidinggevenden en/of professionals over dit onderwerp. Dat gebeurt o.a. aan de hand van filmpjes, voorbeelden uit de praktijk en duiding van bepaalde termen. Je bespreekt met elkaar waar je verwacht dat die impact in jouw organisatie het grootst zal zijn. Afhankelijk van de beschikbare tijd kunnen eveneens initiatieven worden besproken om bijvoorbeeld de kansen en bedreigingen van digitalisering eens met elkaar te bespreken.

De afgelopen 10 jaar is er al veel veranderd als gevolg van de opkomst van het commerciële Internet. Veel bedrijven zijn daardoor gesneuveld, maar er zijn ook hele jonge bedrijven exponentieel gegroeid en uitgegroeid tot unicorns. Inmiddels rolt alweer de derde Web golf over ons heen: Internet of Things. Wat gaat dat betekenen?

De workshop duurt minimaal een halve dag, maar kan afhankelijk van specifieke wensen worden uitgebreid. Mogelijk zijn er deelnemers of mensen uit je organisatie die iets relevants willen delen. De bedoeling, duur, deelnemers en de focus van de voorbeelden en filmpjes in de workshop komen aan de orde in een voorbespreking. Dat gesprek vormt de basis voor een programma dat verder wordt uitgewerkt en uitgevoerd. Een paar dagen na de workshop vindt een evaluatie plaats, waarbij suggesties worden aangereikt over wat je verder zou kunnen doen met de resultaten en bevindingen van de workshop.

Spreekt deze opzet je aan? Neem dan gerust contact op met Norbert Greveling voor een vrijblijvend gesprek.